couple of errors appeared

Started by lesmond, Jul 14, 2021, 05:29 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

lesmond

Jul 14, 2021, 05:29 AM Last Edit: Jul 14, 2021, 05:00 PM by lesmond
SMF 2.1 RC4

Had these errors appear yesterday all of a sudden, seems to be when I visit my profile, they wasn't there when I updated to RC4 :dontknow


The only person who got all his work done by Friday was Robinson Crusoe

Bigguy

I don't get those errors here. Is it possible it's a mod. :???

lesmond

Quote from: Bigguy on Jul 14, 2021, 05:31 AMI don't get those errors here. Is it possible it's a mod. :???
I have uninstalled my mods one by one error still there when I visit my profile, just strange that it appeared now and not when I first updated.

The only person who got all his work done by Friday was Robinson Crusoe

Bigguy

I just went through my profile and no errors popped up.

lesmond

It happens on any item I look at in my profile, even without making changes.

The only person who got all his work done by Friday was Robinson Crusoe

lesmond

Also get the same when looking at another members profile.

The only person who got all his work done by Friday was Robinson Crusoe

Bigguy

I went and visited your profile and still no errors. I'm not sure what to say on this one Les.

Neša

Could a mod have left things behind? What happens if you copy a fresh new Subs-Timezones.php and replace your one?

lesmond

Quote from: Neša on Jul 14, 2021, 09:25 AMWhat happens if you copy a fresh new Subs-Timezones.php and replace your one?
Still the same error.

What I dont understand is I haven't made any changes since I updated too RC4, no new mods, removed or added. the error only appeared yesterday

The only person who got all his work done by Friday was Robinson Crusoe

lesmond

Jul 14, 2021, 11:36 AM #9 Last Edit: Jul 14, 2021, 11:50 AM by lesmond
Ok think I found it, I had the ISO country codes. GB,USA in 'Show time zones from these countries first'

Removed those. no more errors


Note: this was there before I updated to RC4, why its just started to cause the error is strange?!

The only person who got all his work done by Friday was Robinson Crusoe

Bigguy

I think this should be reported. I know they did some work to time zones before they released RC4.

lesmond

Quote from: Bigguy on Jul 14, 2021, 12:00 PMI think this should be reported. I know they did some work to time zones before they released RC4.
Have you tried it here?

The only person who got all his work done by Friday was Robinson Crusoe

Bigguy

Yes, I have. I get no errors at all.

EDIT: Oh you mean putting country codes in...no I haven't.

Bigguy

I did actually try it. I get the errors, plus a token verification failure when trying to take them out and save the page. .

Bigguy

Edited the message icon in your first post to btw.