Recent posts

Pages1 2 ... 10
1
SMF 2.0.x / Re: Move forum
Last post by Skhilled - Yesterday at 11:27 AM
Like I've said before, create a subdirectory. Where it says "In Directory" add one and it should put it under /public_html. If it doesn't then contact your hosting and ask them to fix this.
2
SMF 2.0.x / Re: Move forum
Last post by Ronald - Yesterday at 08:12 AM
I always leave them blank.
3
News / Re: Site Update
Last post by Bigguy - Yesterday at 06:25 AM
Yup it'll be in there in a sec. ;)
4
News / Re: Site Update
Last post by lesmond - Yesterday at 05:51 AM
Dont forget the IP tracker I made https://custom.simplemachines.org/index.php?mod=4250  :vcool
5
News / Re: Site Update
Last post by Bigguy - Sep 24, 2021, 07:35 PM
All mods have been installed now. Trying to make up my mind whether or not I should start customizing the site....Maybe real soon. ;)
6
SMF 2.0.x / Re: Move forum
Last post by lesmond - Sep 24, 2021, 06:04 AM
Quote from: Ronald on Sep 23, 2021, 11:31 AMSo I install SMF 2.0.18 using the softaculous and now I am right where I started outside of the public_html
Sounds like your softaculous is saving to the wrong location.

Does it look like this when you install smf?


You can leave the 'In Directory' blank, it should install under public_html. I would have a word with your hosting.
7
SMF 2.0.x / Re: Move forum
Last post by Bigguy - Sep 23, 2021, 12:10 PM
How did you attempt to install it. :???
8
SMF 2.0.x / Re: Move forum
Last post by Ronald - Sep 23, 2021, 11:31 AM
Quote from: Skhilled on Sep 23, 2021, 08:20 AMYou're not very clear nor exact on that part.

I cleared the cPanel. Made a database, uploaded SMF 2.1 RC4 all the files went in, then the application open for install, as I was feeding the proper information in each box, and trying to go to next phase, I'd get a notice can't connect with database, I tried this a number of times with no success.

So I install SMF 2.0.18 using the softaculous and now I am right where I started outside of the public_html
9
SMF 2.0.x / Re: Move forum
Last post by Skhilled - Sep 23, 2021, 08:20 AM
Quote from: Ronald on Sep 23, 2021, 07:55 AMI attempted to install RC4, I could not get it to accept the information I was feeding it, kept getting rejected.
You're not very clear nor exact on that part.
10
General Support / Re: Does delete boards/posts a...
Last post by Skhilled - Sep 23, 2021, 08:01 AM
I read this topic but got side-tracked and never responded to it...sorry. Hatshepsut is correct and that will work.
Pages1 2 ... 10