Aug 09, 2020, 01:34 AM

News:

Have you backed up YOUR database today


Not The Noobs traders forum

Started by nidec, Oct 13, 2019, 10:08 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

nidec

Hi.
Https://www.notthenoobs.com is my first attempt at a forum, as some of you are already aware from my many problems posted on smf.
I used to be a member of another forum on this subject, but over time a lot of the helpful members left and the forum is now dominated by a few big egos.
So, decided to try one of my own.

Bigguy

Nice clean lookin site you have there. :rgton  Welcome to the site btw. Glad to have ya aboard. :hdan

lurkalot

Site does look good.  8)  I see you're putting TinyPortal to good use. I hope it's behaving itself.  ;)

nidec

Thanks,  I went for 2.0.15 because of the available themes. Am I right thinking these wouldn't run on 2.1RC2?

nidec

Quote from: lurkalot on Oct 13, 2019, 11:17 AMSite does look good.  8)  I see you're putting TinyPortal to good use. I hope it's behaving itself.  ;)
So far, so good. Does it have issues?

lurkalot

Everything has issues in one way or another.  I will say the version you're using TP 1.6.3 has been superseded by TP 1.6.4 so might pay you to upgrade. https://www.tinyportal.net/index.php?page=release-history

lurkalot

Quote from: nidec on Oct 13, 2019, 11:17 AMThanks,  I went for 2.0.15 because of the available themes. Am I right thinking these wouldn't run on 2.1RC2?

Sorry, didn't answer your question.  Themes made for SMF 2.0.15 will not work on 2.1RC2  TinyPortal will work on both.

lesmond

Nice clean looking site you have @nidec, @Skhilled is working on making some of Crips themes to work for 2.1 not sure if he has done CleanTek yet though

The only person who got all his work done by Friday was Robinson Crusoe

nidec

I've noticed that very often my first attempt to login gets an error message, so I have to retry.
Get the same issue when I login here as well.
Is it just me?

lesmond

Quote from: nidec on Oct 14, 2019, 10:31 AMI've noticed that very often my first attempt to login gets an error message, so I have to retry.
Get the same issue when I login here as well.
Is it just me?
I've not noticed that, whats the error message? can you take a screen shot?

The only person who got all his work done by Friday was Robinson Crusoe

nidec

You cannot see attachments on this board.
And..
You cannot see attachments on this board.

Bigguy

I'm not sure why that is. It could be a bug in RC2. Some weird stuff happens on another site of mine but never here at all.

lurkalot

Oct 14, 2019, 11:07 AM #12 Last Edit: Oct 14, 2019, 02:50 PM by lurkalot Reason: To clarify my responce.
That's because the theme needs the session check adding to it. https://wiki.simplemachines.org/smf/Login_error_2.0.14

Edit:  To be clear, I'm referring to the error on your notthenoobs site.  The error you see here I've never seen, but then I never log out.